example-top-banner
0 (800) - 30 - 11 - 30

(800) - 30 - 11 - 30

(044) - 377 - 71 - 33

Магазин іграшок Статті та огляди Найкраща іграшка у спеку: огляд водних пістолетів

Статті та відео-огляди


Статті 10 Червень 5432

Найкраща іграшка у спеку: огляд водних пістолетів

Для дітлахів літо — це канікули, прогулянки з друзями та спекотні сонячні дні. Коли морозиво й прохолодний лимонад вже не рятують, на допомогу приходять ігри з водяними пістолетами! Такі розваги сподобаються дівчатам і хлопчикам, малюкам і дорослим.
Дитяча водна перестрілка — не просто весела розвага, а й справжнісіньке тренування. Учасники вчаться застосовувати стратегічні прийоми, різноманітні хитрощі. Гра тренує швидкість, витривалість, спритність, фантазію, вміння працювати в команді й окремо. Також використання водяної зброї покращує координацію рухів, вміння орієнтуватися у просторі, оцінювати відстань до об’єктів або супротивників.
Поговоримо про те, як весело провести час із друзями чи родиною попри спекотну погоду, а також які іграшки підходять для цього найкраще.

Як працює іграшковий водний пістолет?

Принцип роботи водяної зброї доволі простий. Спочатку необхідно наповнити зовнішній або вбудований резервуар пістолета. Внутрішній насос збільшує тиск води, готуючи зброю до використання. При натисканні на курок відкривається клапан, випускаючи воду через спеціальну насадку — відбувається постріл.
Існує декілька типів іграшкових пістолетів, які можуть відрізнятися за принципом створення тиску:
Моделі з ручним насосом. Це іграшки з найбільш простим механізмом. Користувач сам створює тиск, натискаючи на помпу. В цьому випадку дальність пострілу суттєво залежить від докладених гравцем зусиль.
Пістолети з пружинним механізмом. Використовують металеву спіраль для створення тиску води. Користувач стискає пружину, яка потім розпрямляється й виштовхує воду з камери. Оскільки сили для цього потрібно небагато, учасники гри можуть зосередитися на тактичних маневрах.
Пістолети з повітряною помпою. У цих моделях використовується вже більш досконалий насос. Тиск утворюється в окремій камері, що дозволяє досягати більшої дальності та потужності струменя. Помпа може працювати «вручну» чи на батарейках/акумуляторах. Водний пістолет на акумуляторі більш потужний і одночасно простий у використанні, а отже, дозволяє вести динамічний бій.

Основні види дитячої водяної зброї

Водяну зброю можна поділити на кілька груп за дальністю, потужністю струменя, зовнішнім виглядом. Чим важча і «далекобійніша» іграшка, тим дорослішою має бути дитина. Це принесе більше задоволення від гри, а також допоможе дотримуватися правил безпеки. Розглянемо основні різновиди водяної зброї:
Пістолет. Компактний, легкий пристрій, який дитина може тримати однією рукою. Зазвичай мають невеликий вбудований резервуар, хоча на нашому сайті ви також знайдете водні пістолети з резервуаром-наплічником. Вони пристосовані для більш тривалої гри. Дальність стрільби становить всього кілька метрів, тому водяні пістолети оптимальні для ближнього «бою» та використання маленькими дітьми від 3 років. Зазвичай іграшка передбачає лише один режим стрільби.
Бластер. Має більший корпус, ніж водяний пістолет і, відповідно, місткіший резервуар і вищу потужність струменю. Залежно від моделі іграшки, а також віку гравців, тримати бластер може бути зручно як однією, так і двома руками. Дальність пострілу становить до 8–9 м. Часто виробник додає в іграшку кілька режимів стрільби: окремі постріли, безперервний струмінь, подача води в одно чи два сопла.
Рушниця. Має більш видовжений корпус, ніж бластери. Це забезпечує кращий контроль пострілів під час гри та хорошу дальність струменю (до 9 м). Рушницю зручно тримати обома руками. Залежно від моделі передбачений один або кілька режимів стрільби.
Водний автомат. Сюди можна віднести зброю, що має місткий резервуар, часто у вигляді наплічника. Водний пістолет з рюкзаком робить гру ще цікавішою, адже учасники набагато рідше потребують перезаряджання та здатні пересуватися по більшій території. З таким іграшковим автоматом дитина зможе уявити себе не лише воїном, а й пожежником.
Гідрогармата. Найбільш потужний різновид водяної зброї з дальністю стрільби до 10 м. Солідний арсенал сподобається підліткам і навіть дорослим. Така іграшка подарує безліч яскравих емоцій!
Водні бомбочки. Їх можна використовувати як основну чи додаткову зброю в пляжних дитячих баталіях. Насадка для крана дозволяє одночасно наповнювати велику кількість кульок, тому суперники можуть не розраховувати на перерву у водяному бомбардуванні.

В які ігри можна пограти з водяними пістолетами?

Такі прості на перший погляд іграшки відкривають доступ до безлічі варіантів літніх розваг. Розглянемо кілька з них!
Класична водяна битва. Учасники діляться на дві чи більше команд і намагаються поцілити в супротивників. Виграє група, яка залишилася найсухішою чи встигла забризкати більше гравців за певний час.
Захоплення прапора/фортеці. Класична гра, що набуває літнього настрою завдяки використанню водної зброї. Учасники діляться на дві команди, кожна з яких має захистити свій прапор і водночас захопити стяг супротивника. Гравець, у якого поцілили водою, має вибути з гри чи просто повернутися на свою базу, перш ніж продовжити змагання.
Новий Марко Поло. Ведучий із заплющеними очима намагається поцілити водою гравців, викрикуючи «Марко!», на що інші відповідають «Поло!». Учасники, які не встигли уникнути пострілу водою, вибувають.
Стрільба по цілях. Заздалегідь підготуйте мішені. Це можуть бути іграшкові фігурки, розмальовані аркуші паперу, порожні пластикові пляшки тощо. Головне, щоб цілі мали різний розмір і невеличку вагу. Переможець має збити чи змочити найбільшу кількість мішеней. Щоб гра була цікавіша, можна обмежити час застосування зброї чи кількість пострілів. Також більше балів нараховується за дрібні мішені та менше — за великі. Для такої гри варто використовувати зброю з великою дальністю пострілу.
Водяне полювання. Гравці об’єднуються у дві команди: «мисливці» та «зайці». Перші намагаються підстрелити водою других. Зайці можуть тікати чи ховатися. Для більшої цікавості варто обмежити кількість «життів», наприклад, після трьох попадань водою, гравець вибуває. Важливо, щоб учасники ставилися одне до одного з повагою й обов’язково мінялися ролями.
Також ви можете вигадати власні розваги, які відповідають кількості та віку гравців, потужності зброї. Проявіть фантазію, аби насолодитися активним літнім дозвіллям, а також трохи охолодитися в спеку.

Правила безпеки для водяної зброї

Розваги з іграшковою зброєю завжди веселі та захопливі. Проте, заряджаючи найбільш крутий водний пістолет, важливо дотримуватися певних правил безпеки, щоб уникнути травм і неприємних ситуацій. Серед основних:
Не цільтеся в обличчя іншої людини. Потрапляння води в очі може спричинити подразнення чи навіть травми. Для додаткової безпеки рекомендується надягати окуляри для плавання.
Використовуйте чисту воду для заправки своєї «зброї». Це дозволить уникнути кишкових інфекцій.
Дивіться під ноги. Не варто грати на слизьких поверхнях, щоб обійтися без падінь і травм.
Тримайте дистанцію. Важливо, щоб активні розваги проходили якомога далі від електроприладів і дороги. Не цільтеся в людей, які не беруть участі у грі, а також у тварин.

15 найкращих водних пістолетів для активних ігор у спеку

Виробники дитячих іграшок пропонують великий вибір моделей водяної зброї. Для зручності об’єднали їх у групи!

Тематичні бластери Skins

Nerf Super soaker Dinosquad. Оригінальна модель у вигляді голови динозавра. Особливо припаде до душі юним поціновувачам гри «Dinosquad», де синьо-зелений ящір є популярним скіном. Також бластер можна використовувати для баталій між водяними драконами. Іграшка підійде для дітей від 8 років, оскільки має місткий резервуар.
X-Shot Fast-Fill Skins Hyperload Unicorn Splash. Яскраво-рожевий бластер, прикрашений суворими єдинорогами, сподобається дівчаткам, що полюбляють захопливі пригоди. Ця потужна дворучна модель здійснює постріли на відстань до 10 м, тому рекомендована для дітей від 5 років.
X-Shot Skins Fast fill Nano Jungle camo. Компактний бластер можна тримати однією чи двома руками. Проста, а тому надійна помпа робить іграшку довговічною. Головна особливість — швидке перезаряджання. Достатньо занурити бластер у воду та відтягнути кришку резервуара. Це робить гру динамічною навіть попри невеликий запас «снарядів». Оптимально підійде для малюків від 8 років.
X-Shot Fast Fill Skins Hyperload Waves. Масивна дворучна модель, оформлена в стилі «графіті». Завдяки місткому резервуару та дальності стрільби до 10 м цей бластер чудово підходить для тривалої гри дітей від 8 років. Важлива перевага — швидке перезаряджання шляхом занурення іграшки у воду.

Набори бластерів для ігор удвох

X-Shot Warfare Double Small Stealth Soake. У коробці ви знайдете два бластери (зелений і синій) зі зручними резервуарами для води, які легко від’єднати та швидко наповнити. Стріляючи на 5 м, ці іграшки стануть чудовою розвагою для компанії дітей від 4 років. Тримати пристрій легко навіть однією рукою.
X-Shot Warfare Fast Fill Nano Double Pack. Набір з двох однакових бластерів, що мають функцію швидкого перезаряджання. Невелика вага та компактний розмір дозволяють утримувати іграшку однією рукою. Мобільність і велика дальність пострілу (до 9 м) дозволяють гравцям залишатися на передньому краї водяної битви. Такі бластери чудово підходять для малюків від 5 років.

З цікавими струменями води

NERF Super soaker Wave Spray. Бластер має дуже місткий резервуар і спеціальну насадку з трьома отворами. Завдяки цьому іграшка випускає струмінь з дивовижним хвилеподібним рухом. Замість курка передбачений спеціальний засув, що забезпечує стабільну роботу помпи. Враховуючи вагу наповненого бластера, він підійде для дитини віком від 6 років.
Nerf Супер Сокер RainStorm. Міцна іграшка з плечовим упором для більшої точності влучання. Водяний бластер має в передній частині безліч дрібних отворів, тому випускає цілий сніп тонких струменів, подібний на душ. Ця модель підходить для дітей від 6 років і дозволяє як слід намочити супротивника з першого ж попадання.
Nerf Супер Сокер Hydro Frenzy. Дворучний бластер з великим резервуаром для води та незвичайною конструкцією форсунки. «Дуло» має дві висувні трубочки, що забезпечує три режими пострілів: прямий подвійний (рухомі елементи сховані в корпусі), два різнонаправлені струмені (трубочки виглядають з корпуса наполовину), дві різнонаправлені хвилі (форсунки висунуті повністю). Це урізноманітнює сценарії гри.

Електричні бластери

Same Toy Jet Water Cannon. Це електричний водний пістолет з оригінальним дизайном, що нагадує компактний кулемет. Спеціальне кріплення на руку не дасть дитині загубити бластер під час напруженої «перестрілки». Імпульсні постріли сягають відстані 5 м. Можна користуватися легкою ємністю на 200 мл або приєднати замість неї місткий бак-наплічник. Іграшка сподобається дорослим, а також дітям старше 6 років.
Водна рушниця Mideer Блакитна хвиля. Реалістична, потужна футуристична модель. Лаконічний корпус і зручний спусковий механізм дозволяють використовувати іграшку дітям від 3 років. Випускаючи потужний струмінь на 6–8 м, рушниця одночасно відтворює звуки пострілів. Є режим безперервної й одиночної стрільби для реалізації найрізноманітніших ігрових сценаріїв.

Іграшка з найбільшим резервуаром

Addo Storm blasters Hurricane warrior. Це масивний дворучний водний пістолет з балоном на цілих 2 л! Іграшка дозволяє вести прицільну стрільбу на відстані до 10 м. Корпус виготовлений з міцного пластику, тому бластер навряд розіб’ється, навіть якщо впаде з повним баком.

Гідрогармата

X-Shot Fast Fill Hydro Cannon. Яскрава, оригінальна та потужна модель, чиї ручки для більшої зручності винесені нагору. Габарити бака дозволяють вести тривалу гру, а механізм швидкої зарядки скорочує перерви, навіть якщо у вас закінчилися «набої». Точне наведення та влучання можливі з відстані до 10 м, тому гармата рекомендована для дітей старше 5 років.

Найпростіші водні пістолети

Nickelodeon Щенячий патруль 45 см. Це максимально проста та легка модель у вигляді палиці-насоса, тому нею буде зручно користуватися малюку від 3 років. Корпус виконаний з плавучого поролону, тому іграшка не потоне у водоймі та не травмує дитину. Яскравий дизайн і улюблені герої «Щенячого патруля» зроблять літні розваги ще веселішими.
Shantou Jinxing Акула. Оригінальна водна зброя у вигляді хижої риби. Палиця-насос, виконана з ударостійкого пластика, підійде малюкам від 3 років.

Універсальна іграшка для спекотного дня

Хороший водний пістолет — чудовий подарунок на літо, адже він здатен принести дитині багато позитивних емоцій. Перед початком гри обов’язкового обговоріть з учасниками правила безпеки, а тоді можна сміливо рушати назустріч пригодам. Онлайн-магазин «Будинок іграшок» пропонує великий асортимент водної зброї високої якості. Порівняти моделі та вибрати найкращий варіант допоможе наш консультант!

Автор статті: Експерт Бі

close

Увага! Щоб залишити відгук вам необхідно заповнити особисті дані

preloader
close
-32%

Товар зараз зі знижкою

close
NEW
Новинка

Купуйте новинки першими!

close
Подарунок!

Товар зараз акційний, до нього додається подарунок

close
Ваша ціна

Ціна товару зі знижкою за картою лояльності

close
Відео

В картці товару є відеоролик

close
Оплата частинами

Можна оплатити частинами через Приватбанк

close
Ексклюзивний товар

Товар представлений виключно в мережі Бі

close
Лідер продажів

Товар популярний серед покупців

close
ECO

Товар виготовлено з екологічних або вторинних матеріалів

close
Підтримка

Товар можна оплатити карткою «єПідтримка».

close
M
Модерація

Відгук стане доступний іншим користувачам після перевірки

close
icon
Уцінка

Іграшки гарної якості, які втратили свій товарний вигляд

close
icon
Trade in

Іграшки, які були в використанні і продаються повторно

close

Авторизуйтесь

heart

У Вас немає списків бажань

Якщо у вас є списки бажань,
авторизуйтеся

close

Замовити дзвінок

Вкажіть свій номер телефону
і ми звяжемося з вами
протягом 10 хвилин

{{error}}

{{error}}

close

Ваша заявка прийнята

Дякую, !
Ви замовили дзвінок на номер .
Ми зателефонуємо вам у найближчі 20 хвилин.

close

Увага!

Введіть свою адресу ел. пошти і ми тобі повідомимо, коли товар буде в наявності

Ви вже підписані на цю розсилку

Дякую!

Інформація про наявність товару прийде на вашу ел. пошту

{{email}}

Щось пішло не так ... Спробуйте пізніше

Посилання можна cкопіювати

Ваш кошик порожній

Додайте товари, які хочете придбати, та перейдіть до оформлення замовлення

У вас ще немає списків бажань

Додавайте бажані товари та створюйте тематичні списки, щоб ділитися ними з друзями та відстежувати знижки.

Щоб переглянути уже створені списки бажань — авторизуйтеся на сайті.

Виберіть магазини

  • Списком
  • Карта